Top Guidelines Of ayakkabi shoes

Wiki Article

Ergonomik Tasarım: Ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmış iş güvenliği ve sağlığı ayakkabıları, uzun çalışma saatleri boyunca konforu maksimize eder.

SWOLX SPORT-XR 310, en yüksek güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. EN ISO 20345:2011 S3 SRC sertifikasına sahip olan bu ayakkabı, ayaklarınızı hem mekanik risklere karşı korur hem de rahatlık sağlar.

Delinme Direnci: Ayakkabının tabanı, keskin nesnelerin ayak tabanına zarar vermesini önleyecek şekilde tasarlanmalıdır.

En uygun fiyat seçenekleriyle iş ayakkabıları ve iş çizmelerine sahip olmak için Demir Kundura ürünlerini incelediniz mi? Website sitemizde yer alan teklif formunu doldurarak iş çizmeleri ve iş ayakkabılarına on-line satış hizmetimizle de indirimli olarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Ayakkabılar aynı zamanda hava dolaşımını artworkıracak özelliklere sahiptir, bu da terlemenin azaltılmasına propertyımcı olur ve ayakların serin kalmasını sağlar.

Yüzün tamamını kaplayacak ergonomik tasarım ve orta derece sertlik burun teli ile en iyi filtrasyonu sağlamaktadır. Kalın ve yumuşak yapılı kulak lastigi ile gün içerisinde kulağımızı rahatsız etmez uzun kullanım sağlar. three Katlı kumaş ve whole utrasonik cihazlar ile üretimi gerçekleştirilen cerrahi maskelerimiz paketleme aşamasında ultraviyole sterilizasyon ile el değmeden paketlenmektedir. Günlük fifty.000 maske üretim kapasiteli üretim tesisimiz sizler için seven/24 en kaliteli maskeleri üretmektedir. Daha fazla bilgi için Cerrahi maske kategorisini inceleyiniz.

Kaymaz Taban: Zeminle iyi tutunma sağlayacak, yağ, asit ve diğer kimyasallara karşı dayanıklı malzemeden yapılmış tabanlar tercih edilmelidir.

Site Kategorileri Genel EN 20345 S3 iş ayakkabısının burun koruma ve ara taban koruma özelliğine sahip olduğunu gösterir.

Ayrıca tabanın derinliği ayakkabi es anlamlisi ve diş yapısı, kaymazlık performansını artworkıran önemli unsurlardır.

Mekap iş ayakkabısı modellerinin arasında en sık tercih edilenlerden biri de çelik burunlu olanlardır. Çelik burunlu iş ayakkabıları, iş ayakkabısı giyemez raporu örneği güvenlik amaçlı olarak tasarlanmıştır ve ayakları darbe, sıkışma ve kesilme gibi risklere karşı korur. Çelik burunlu iş ayakkabılarının bir diğer avantajı ise dayanıklılığıdır.

Bu ayakkabılar genellikle dışarda ve delinmez malzemelerden üretilir. Ayrıca yanmaz ayakkabı spor malzemelerden yapılmış olup, ayakları aşırı sıcaklıklara karşı korur. Ayakkabıdaki steel aksam ise elektrik akımını iletmeme özelliğine sahiptir.

This Web page is employing a safety company to safeguard by itself from on line assaults. The action you just executed activated the safety Remedy. There are numerous actions that would bring about this block which includes submitting a specific term or phrase, a SQL command or malformed data.

KauçBritish isles tabanlarıyla yere sıkıca tutunur ve kaymaları önleyerek sizi güvende tutar. İnşaat ve ağır sanayi işlerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Esnek tasarımı sayesinde ayakkabıyı dilerseniz koşuda da kullanabilirsiniz. Estetik bir spor ayakkabı duruşu sergileyen modeli günlük kombinlerinizde de değerlendirebilirsiniz.

Eğer kendi ayakkabı markanızı kurmak yerine bu işin perakende satış fileırsatına odaklanacaksanız; dünya genelinde en çok satan ayakkabı markalarına yönelik araştırma yapmanız ve mümkünse bu markaların ürünlerinin satışına odaklanmanız doğru bir hamle olacaktır.

Report this wiki page